Ön itt van Főoldal Fényképezés Viktoria naray photographer
TOP 100 OF HUNGARY: 2022
8.7Végső értékelés
10Elégedettségi index
5 - googleMaps
5 - facebook
5.8Népszerűségi index
1 Értékelések - googleMaps
47 Értékelések - facebook
Viktoria Naray Photographer
06 30 381 5653
Budapest
Váci út 40
Hétfő
10:00–18:00
Kedd
10:00–18:00
Szerda
10:00–18:00
Csütörtök
10:00–18:00
Péntek
10:00–18:00

Interjú a díjazottal

Az interjú időpontja: 03.07.2022

Viktoria Naray Photographer

Náray Viktória

Anna: TOP 100 of Hungary egy olyan toplista, amely elsősorban a vásárlói véleményeket és a résztvevő vállalkozások népszerűségét veszi figyelembe. El tudná árulni, hogy mi a titka annak, hogy a vállalkozása egy ennyire jó hírnevet szerzett ebben az iparágban?

Viktória: Hat éve kezdtem el a fotózással foglalkozni, viszont már gyerekkorom óta vonzott ez a terület. Szerintem a vállalkozásom a kitartó munkának és az elégedettségnek köszönhetően szerzett ennyire jó hírnevet az iparágon belül, hisz visszatérnek az ügyfeleim és maximálisan elégedettek a munkámmal, nem mellesleg mindenben próbálom az aktuálisat nyújtani, megfelelni a trendeknek.

Anna: A TOP100 egy nemzetközi projekt - toplistáink nagyon részletesen készülnek -, így ebben a rangsorban jelen lenni nem könnyű feladat. Viszont azt is tudjuk, hogy egy ilyen magas szintű szolgáltatás fenntartása sok erőfeszítést igényel a mindennapi munkában, ezt Ön is alátámasztja?

Viktória: Egyedül dolgozom, ezáltal a kreativitásomra folyamatosan szükségem van, hisz rendszeresen meg kell újulni mivel a századik ugyan olyan kép bizonyára nem tetszene az embereknek. Az ügyfeleknek örömmel segítek a fotózások során, önbizalmat adok nekik és próbálom instruálni őket, hogy segítsek nekik felszabadulni.

Anna: A legnépszerűbb véleménynyilvánító oldalakon rendkívüli jó értékeléssel rendelkezik, ami kivételes pontszám az Ön iparágán belül. Hogyan tudja ennyire jól kiszolgálni minden ügyfelét?

Viktória: Próbálok motivált és fókuszált maradni, mint bárki másnál nálam is van olyan pont amikor szükségem van az új inspirációra, ezért ilyenkor elutazom valahová, kikapcsolódom, töltődök és új ötletekkel térek vissza. Sokszor vannak új ötleteim, és ilyenkor keresek egy kismama modellt és próbálom elkészíteni a képeket, miután elkészültek megmutatom őket és nagyon sok kismamának tetszik, ezért ők is ilyet szeretnének, nagyjából így jön létre egy új ötlet, koncepció.

Anna:  A Top 100 of Hungary egy adott iparágon belüli legsikeresebb 100 vállalat listája Magyarországon. Kérem mondja el, hogy sikerült elérni ezt a helyezést a jelenlegi piacon?

Viktória: Alapvetően nem volt célom, hogy a Top 100-ban legyek. Napi szinten igyekszem a maximumot nyújtani a munkámban, és talán ez lehet az, amiért elértem ezt a helyezést, amit az ügyfeleim értékelnek bennem.

Anna: Top 100 of Hungary éves toplista. Milyen jövőbeli tervei vannak?

Viktória: Jelenleg ott tartok, hogy saját stúdióm van és ezt próbálom most továbbfejleszteni, hogy az még jobb legyen. Valamint mostanában megkerestek azzal is, hogy oktatnék-e, ezen elgondolkodtam, viszont nem tudom pontosan, hogy hogyan legyen, mivel most arra koncentrálok, hogy fejlődjek.

Anna:  Kérem jelezze, hogy elégedett-e a 2022-es TOP 100 of Hungary-ban való jelenlétével? Mit szeretne közvetíteni az ügyfelei felé? Elvégre ez az ők választásuk.

Viktória: Szeretném megköszönni nekik azt, hogy ennyire tetszik nekik a munkám és, hogy visszatérnek hozzám, hisz ez számomra a legnagyobb öröm.

Ön ennek a cégnek a tulajdonosa?

Önnek állítottuk össze.
Kattints ide
"Gratulálunk a nyertesnek!"
A bemutatott cég a Top 100 of Hungary verseny győztese a(z) Fényképezés kategóriában. Az iparág 100 legjobb vállalata közé tartozik az országban.
Tekintse meg az iparág többi vállalatát
Értékelési szempontok

Elégedettségi index

A véleményindexet az összes internetes portál értékelésének súlyozott átlagaként számítjuk ki. Például, egy vállalat 10 értékelés alapján 4/5 pontot kapott az A portálon, a B portálon pedig 90 értékelés alapján 5-ből 5-ös értékelést ért el. Ezek alapján az általunk kiszámított véleménymutató a következő:
(4 / 5,10,5 / 5,90) / 100 = 9,8 / 10

Népszerűségi index

A népszerűségi index az adott vállalatra vonatkozó értékelések számát jelenti az adott iparágban a legtöbb véleményt szerző vállalat által írt értékelések maximális számához viszonyítva. Így a legtöbb véleményt szerző vállalkozás a népszerűségi faktor 10 pontját kapja meg. Ennek az összegnek a felével rendelkező vállalkozás 5 pontot kap.
Az Ön cége szerepel a listán?
Kapja meg a hirdetéseinket
Lépjen kapcsolatba velünk
Bright Side Solutions sp. z o. o. sp. k.
ul. Ruska 22
50-079 Wrocław
Polonia

contact@top100ofhungary.eu
Hívjon minket
+363 033 425 71

Jelentkezzen be

a díjazott profil eléréséhez
Elfelejtette a jelszavát?
Jelszóemlékeztető e-mail küldése.