Ön itt van Főoldal Ügyvédi irodák Dr. lévai imre róbert ügyvéd válóper, vagyonjog, büntető védőügyvéd
TOP 100 OF HUNGARY: 2022
9.6Végső értékelés
10Elégedettségi index
5 - googleMaps
8.5Népszerűségi index
63 Értékelések - googleMaps
Dr. Lévai Imre Róbert ügyvéd válóper, vagyonjog,... Dr. Lévai Imre Róbert ügyvéd válóper, vagyonjog, büntető védőügyvéd
06 70 324 2010
Székesfehérvár
8000 Ady Endre u. 13-15
Hétfő
8:30–17:00
Kedd
8:30–17:00
Szerda
8:30–17:00
Csütörtök
8:30–17:00
Péntek
8:30–17:00
Az ügyvédi irodám célja a megoldás megtalálása, legyen szó polgári vagy büntetőügyről. Székesfehérvári ügyvédként igyekszem a lehető legközelebb lenni ügyfeleimhez, és rendelkezésre állni a hét minden napján. A székesfehérvári ügyvédi irodám a bíróságtól pár lépésre az Ady Endre utcában található. Keressen bátran az elérhetőségeimen, ha egy klasszikus ügyvédet keres, aki mindig kizárólag az Ön érdekében jár el és keresi a megoldást akkor is ha az a megállapodás kidolgozásában áll, de akkor is, ha a bíróságon kell az Ön jogaiért megvívni. Ha úgy érzi ügyvédre van szüksége, vegye fel velem a kapcsolatot.

Interjú a díjazottal

Az interjú időpontja: 02.24.2022

                                                                                      Dr. Lévai Imre Róbert ügyvéd


Emese: TOP 100 of Hungary egy olyan toplista, amely elsősorban a vásárlói véleményeket és a résztvevő cégek népszerűségét veszi figyelembe. El tudná árulni, hogy mi a titka annak, hogy a vállalkozása egy ennyire jó hírnevet szerzett ebben az iparágban?
Dr. Lévai Imre Róbert: Mindig is ügyvéd akartam lenni. A precizitás nagyon fontos ebben a szakmában, empátia az ügyféllel, leginkább azt tudom mondani, hogy mindent megteszek az ügyfelekért, minden jogszerű eszközt felhasználok az ügyfél érdekében.


Emese: A TOP100 egy nemzetközi projekt - toplistáink nagyon részletesen készülnek -, így ebben a rangsorban jelen lenni nem könnyű feladat. Viszont azt is tudjuk, hogy egy ilyen magas szintű szolgáltatás fenntartása sok erőfeszítést igényel a mindennapi munkában, ezt Ön is alátámasztja?
Dr. Lévai Imre Róbert: Éjjel-nappal dolgozunk, szó szerint értendő, nagyon sok erőfeszítést teszünk az ügyek érdekében. A jogszabályokat naprakészen kell ismerni, mindig tisztában lenni az aktuális jogszabályokkal.


Emese:  A Top 100 of Hungary egy adott iparágon belüli legsikeresebb 100 vállalat listája Magyarországon. Kérem mondja el, hogy sikerült elérni ezt a helyezést a jelenlegi piacon?
Dr. Lévai Imre Róbert: Mi csak végezzük a munkánkat, tisztességesen. Különös energiát nem fektetünk, hogy a piacon jelen legyünk, hanem inkább, hogy tisztességesen végezzük a munkánkat. Az elégedett ügyfelek elvégzik helyettünk a reklámozási tevékenységet, egymásnak ajánlják az ügyfelek az irodánkat. 80-90% -ban egy típusú üggyel foglalkozunk, elsősorban a házassági bontóperek és vagyonperekkel, a társadalomban az egyik legfontosabb kérdés, hogy a gyermek kinél legyen elhelyezve, hogy osztják szét a vagyont stb. Esetek 80%-ban ilyen típusú pereket viszünk, ennek híre ment, nem foglalkozunk bármilyen perekkel, ez is lehet a sikerünk titka.


Emese: A Top 100 Hungary alapját képezi a vállalkozás népszerűsége és a vásárlók elégedettsége. Hogyan tud állandóan motivált és fókuszált maradni?
Dr. Lévai Imre Róbert: A legfőbb motiváció a siker. Az ügyvédnél meg kell legyen a segítő szándék, ami nélkül ezt a szakmát nem szabad csinálni. Ha nincs meg az, hogy az ügyfélnek a problémáját valóban meg akarja oldani, akkor ez a szakma nem is neki való. A belső késztetés a sikerre, a segíteni akarás az ügyfeleknek. Az van mindig szem előtt, hogy egy emberként odaállni valaki mellé. A kihívás az, hogy úgy állni valaki mellé, hogy tényleg az rászorul, az ügyfél érdeke mindenek előtt.  


Emese: Top 100 of Hungary éves toplista. Milyen jövőbeli tervei vannak?
Dr. Lévai Imre Róbert: Nem halok meg öt éven belül (kacag). Szeretnénk irodát nyitni valamelyik Dunántúli városban, illetve Budapest belvárosában. Jövőbeli tervünk, hogy folytassuk a munkánkat. Ez egy gyögyörű munka, és ha valaki tisztességesen csinálja, akkor mindennap megéli ennek örömét.


Emese: Kérem jelezze, hogy elégedett-e a 2022-es TOP 100 of Hungary-ban való jelenlétével? Mit szeretne közvetíteni az ügyfelei felé? Elvégre ez az ők választásuk.
Dr. Lévai Imre Róbert: Köszönjük a bizalmukat! Tanácsokkal nem látjuk el őket, egy általános szlogent nem tudok mondani, speciális és általános üzenetet nem szabad adni, mert minden ügy más és más. Nagyon óvatosan bánunk az üzenetekkel.

 

Ön ennek a cégnek a tulajdonosa?

Önnek állítottuk össze.
Kattints ide
"Gratulálunk a nyertesnek!"
A bemutatott cég a Top 100 of Hungary verseny győztese a(z) Ügyvédi irodák kategóriában. Az iparág 100 legjobb vállalata közé tartozik az országban.
Tekintse meg az iparág többi vállalatát
Értékelési szempontok

Elégedettségi index

A véleményindexet az összes internetes portál értékelésének súlyozott átlagaként számítjuk ki. Például, egy vállalat 10 értékelés alapján 4/5 pontot kapott az A portálon, a B portálon pedig 90 értékelés alapján 5-ből 5-ös értékelést ért el. Ezek alapján az általunk kiszámított véleménymutató a következő:
(4 / 5,10,5 / 5,90) / 100 = 9,8 / 10

Népszerűségi index

A népszerűségi index az adott vállalatra vonatkozó értékelések számát jelenti az adott iparágban a legtöbb véleményt szerző vállalat által írt értékelések maximális számához viszonyítva. Így a legtöbb véleményt szerző vállalkozás a népszerűségi faktor 10 pontját kapja meg. Ennek az összegnek a felével rendelkező vállalkozás 5 pontot kap.
Az Ön cége szerepel a listán?
Kapja meg a hirdetéseinket
Lépjen kapcsolatba velünk
Bright Side Solutions sp. z o. o. sp. k.
ul. Ruska 22
50-079 Wrocław
Polonia

contact@top100ofhungary.eu
Hívjon minket
+363 033 425 71

Jelentkezzen be

a díjazott profil eléréséhez
Elfelejtette a jelszavát?
Jelszóemlékeztető e-mail küldése.