Ön itt van Főoldal Szépségszalonok Patrícia szépségszalon
TOP 100 OF HUNGARY: 2022
8.8Végső értékelés
10Elégedettségi index
5 - facebook
6.1Népszerűségi index
67 Értékelések - facebook
Patrícia Szépségszalon
+36 30 734 7917
Köztársaság útja 73-75
8900 Zalaegerszeg
Hétfő
08:00-19:00
Kedd
08:00-19:00
Szerda
08:00-19:00
Csütörtök
08:00-19:00
Péntek
08:00-19:00
Szombat
08:00-17:00

Interjú a díjazottal

Az interjú időpontja: 02.14.2022

Patrícia Szépségszalon

Emese: A TOP 100 of Hungary egy olyan rangsor, amely elsősorban a vásárlói véleményeket és a résztvevő cégek népszerűségét veszi figyelembe. El tudná árulni, hogy mi a titka annak, hogy a vállalkozása egy ennyire jó hírnevet szerzett ebben az iparágban?

Patrícia: - Mindig próbáltam kitűnni az átlag szépségszalonok közül, próbáltam jobb minőséget nyújtani, jobb termékekkel dolgoztam, mindig próbáltam megújítani a dolgokat amiket csináltam, esetleg új szolgáltatást hoztam be és fejlesztettem magam.

Emese: A TOP100 egy nemzetközi projekt - toplistáink nagyon részletesen készülnek -, így ebben a rangsorban jelen lenni nem könnyű feladat. Viszont azt is tudjuk, hogy egy ilyen magas szintű szolgáltatás fenntartása sok erőfeszítést igényel a mindennapi munkában, ez igaz-e?

Patrícia: Igen-igen. Hát egy vállalkozásánál ugye azt mondják, hogy jó, mi vagyunk a magunk főnökei, de azt nem látják, hogy mennyi munka van benne, hogy amikor valaki négykor végez a munkával és otthon van, mi meg ott vagyunk este nyolckor is, vagy esetleg később, ha úgy van.

Emese: A legnépszerűbb véleménynyilvánító oldalakon, rendkívüli jó értékeléssel rendelkezik, ami kivételes pontszám az Ön iparágán belül. Hogyan tudja ennyire jól kiszolgálni minden ügyfelét?

Patrícia: Én is örömmel szoktam olvasni. Maximalista vagyok, ez az egésznek a titka szerintem, hogy mindig próbáltam a legjobbat nyújtani, mindig javítani. Kerestem a hibákat amiket csináltam, még ha nem is volt, akkor is kerestem, hogy lehetne még jobban.

Emese: A Top 100 of Hungary egy adott iparágon belüli legsikeresebb 100 vállalat listája Magyarországon. Kérem mondja el, hogy sikerült elérni ezt a helyezést a jelenlegi piacon?

Patrícia: Sosem foglalkoztam a konkurenciával vagy a többiekkel, mindig csakis a saját vendégeimmel foglalkoztam, engem nem érdekelt, hogy más mit csinált, nem érdekelt, hogy más szidja a másikat, mindig próbáltam arra koncentrálni amit én csinálok, de azt jól.

Emese: A Top 100 Hungary alapját képezi a vállalkozás népszerűsége és a vásárlók elégedettsége. Hogyan tud állandóan motivált és fókuszált maradni?

Patrícia: Próbálok a célra figyelni mindig, és az vezérel, a legjobb legyen a szolgáltatás, a legjobb legyek én is a vendégeknek. Pozitív hozzállás.

Emese: Kérem jelezze, hogy elégedett-e a 2022-es TOP 100 of Hungary-ban való jelenlétével? Mit szeretne közvetíteni az ügyfelei felé? Elvégre ez az ők választásuk.

Patrícia: Köszönöm nekik a véleményeket és, hogy mindig megvoltak velem elégedve, az nagyon jó visszajelzés.

Ön ennek a cégnek a tulajdonosa?

Önnek állítottuk össze.
Kattints ide
"Gratulálunk a nyertesnek!"
A bemutatott cég a Top 100 of Hungary verseny győztese a(z) Szépségszalonok kategóriában. Az iparág 100 legjobb vállalata közé tartozik az országban.
Tekintse meg az iparág többi vállalatát
Értékelési szempontok

Elégedettségi index

A véleményindexet az összes internetes portál értékelésének súlyozott átlagaként számítjuk ki. Például, egy vállalat 10 értékelés alapján 4/5 pontot kapott az A portálon, a B portálon pedig 90 értékelés alapján 5-ből 5-ös értékelést ért el. Ezek alapján az általunk kiszámított véleménymutató a következő:
(4 / 5,10,5 / 5,90) / 100 = 9,8 / 10

Népszerűségi index

A népszerűségi index az adott vállalatra vonatkozó értékelések számát jelenti az adott iparágban a legtöbb véleményt szerző vállalat által írt értékelések maximális számához viszonyítva. Így a legtöbb véleményt szerző vállalkozás a népszerűségi faktor 10 pontját kapja meg. Ennek az összegnek a felével rendelkező vállalkozás 5 pontot kap.
Az Ön cége szerepel a listán?
Kapja meg a hirdetéseinket
Lépjen kapcsolatba velünk
Bright Side Solutions sp. z o. o. sp. k.
ul. Ruska 22
50-079 Wrocław
Polonia

contact@top100ofhungary.eu
Hívjon minket
+363 033 425 71

Jelentkezzen be

a díjazott profil eléréséhez
Elfelejtette a jelszavát?
Jelszóemlékeztető e-mail küldése.