Ön itt van Főoldal Ruhaüzletek Siesta cipőbolt hajdúböszörmény
TOP 100 OF HUNGARY: 2022
8.6Végső értékelés
10Elégedettségi index
5 - googleMaps
5.2Népszerűségi index
21 Értékelések - googleMaps
SIESTA cipőbolt Hajdúböszörmény
(06 52) 227 794
Hajdúböszörmény
4220 Téglási u. 26
Hétfő
9:00–18:00
Kedd
9:00–18:00
Szerda
9:00–18:00
Csütörtök
9:00–18:00
Péntek
9:00–18:00
Szombat
9:00–12:00

Interjú a díjazottal

Az interjú időpontja: 03.30.2022

SIESTA cipőbolt Hajdúböszörmény

Fazekasné Rab Julianna


Anna: A TOP 100 egy olyan toplista, amely elsősorban a vásárlói véleményeket és a résztvevő cégek népszerűségét veszi figyelembe. Ön mikor döntött úgy, hogy ezen a területen fog dolgozni és ezt a tevékenységet kezdi el?

Julianna:  A cipőboltot a szükséghelyzet hozta létre, kellett egy vállalkozás, ami biztonságot ad számunkra.

Anna: TOP 100 of Hungary egy olyan toplista, amely elsősorban a vásárlói véleményeket és a résztvevő vállalkozások népszerűségét veszi figyelembe. El tudná árulni, hogy mi a titka annak, hogy a vállalkozása egy ennyire jó hírnevet szerzett ebben az iparágban?

Julianna: Nagyon fontos a hitelesség, megbízhatóság és a széles körű választék biztosítása. Mindezeket a dolgokat nagyon nagyra értékelik a vásárlók.  

Anna: A TOP100 egy nemzetközi projekt - toplistáink nagyon részletesen készülnek -, így ebben a rangsorban jelen lenni nem könnyű feladat. Viszont azt is tudjuk, hogy egy ilyen magas szintű szolgáltatás fenntartása sok erőfeszítést igényel a mindennapi munkában, ezt Ön is alátámasztja?

Julianna: Igyekszünk saját lábon állni. Sok kemény munka igényeltetik egy vállalkozás működéséhez, amit igyekszünk fenntartani. Családi vállalkozás,  igyekszünk mindannyian kivenni részünket a munkából.

Anna: A Top 100 Hungary alapját képezi a vállalkozás népszerűsége és a vásárlók elégedettsége. Hogyan tud állandóan motivált és fókuszált maradni?

Julianna: Minket maximálisan az ügyfelek elégedettsége motivál. Egy üzletet az ügyfelek elégedettsége tart életben véleményem szerint.

Anna:  A Top 100 of Hungary egy adott iparágon belüli legsikeresebb 100 vállalat listája Magyarországon. Kérem mondja el, hogy sikerült elérni ezt a helyezést a jelenlegi piacon?

Julianna: Nekünk nem mind egy, hogy egy vásárló elégedetten megy el tőlünk vagy sem, ezért megteszünk mindent, annak érdekében, hogy vásárlóink maximális elégedettséggel és jókedvvel távozzanak üzletünkből. Aki betér hozzánk az tudja, hogy mit nyújtunk mennyiért.

Anna: Top 100 of Hungary éves toplista. Milyen jövőbeli tervei vannak? 

Julianna:  Vannak terveink. Bővülni nem igazán szeretnénk, mert korlátozva vagyunk a hely szempontjából. Tartani szeretnénk a színvonalat, és majd átadni az üzlet vezetését a gyermekünknek.

Anna: Kérem jelezze, hogy elégedett-e a 2022-es TOP 100 of Hungary-ban való jelenlétével? Mit szeretne közvetíteni az ügyfelei felé? Elvégre ez az ők választásuk.

Julianna: Köszönjük szépen a bizalmat nekik, nagyon megtisztelő, hogy elégedettek velünk. Igyekszünk tovább biztosítani számukra a várt minőséget!

Ön ennek a cégnek a tulajdonosa?

Önnek állítottuk össze.
Kattints ide
"Gratulálunk a nyertesnek!"
A bemutatott cég a Top 100 of Hungary verseny győztese a(z) Ruhaüzletek kategóriában. Az iparág 100 legjobb vállalata közé tartozik az országban.
Tekintse meg az iparág többi vállalatát
Értékelési szempontok

Elégedettségi index

A véleményindexet az összes internetes portál értékelésének súlyozott átlagaként számítjuk ki. Például, egy vállalat 10 értékelés alapján 4/5 pontot kapott az A portálon, a B portálon pedig 90 értékelés alapján 5-ből 5-ös értékelést ért el. Ezek alapján az általunk kiszámított véleménymutató a következő:
(4 / 5,10,5 / 5,90) / 100 = 9,8 / 10

Népszerűségi index

A népszerűségi index az adott vállalatra vonatkozó értékelések számát jelenti az adott iparágban a legtöbb véleményt szerző vállalat által írt értékelések maximális számához viszonyítva. Így a legtöbb véleményt szerző vállalkozás a népszerűségi faktor 10 pontját kapja meg. Ennek az összegnek a felével rendelkező vállalkozás 5 pontot kap.
Az Ön cége szerepel a listán?
Kapja meg a hirdetéseinket
Lépjen kapcsolatba velünk
Bright Side Solutions sp. z o. o. sp. k.
ul. Ruska 22
50-079 Wrocław
Polonia

contact@top100ofhungary.eu
Hívjon minket
+363 033 425 71

Jelentkezzen be

a díjazott profil eléréséhez
Elfelejtette a jelszavát?
Jelszóemlékeztető e-mail küldése.