Ön itt van Főoldal Fodrász szalonok Fodrászat haj-lak
TOP 100 OF HUNGARY: 2022
8.8Végső értékelés
10Elégedettségi index
5 - googleMaps
5 - facebook
6.1Népszerűségi index
74 Értékelések - googleMaps
4 Értékelések - facebook
Fodrászat Haj-Lak
06 30 214 4001
Mosonmagyaróvár
Fő u. 23
Kedd
9:30–18:00
Szerda
9:30–18:00
Csütörtök
10:00–19:00
Péntek
9:30–18:00
Szombat
9:00–13:00

Interjú a díjazottal

Az interjú időpontja: 04.14.2022

Fodrászat Haj-Lak
 
Kráz Edmond


Anna: A TOP 100 egy olyan toplista, amely elsősorban a vásárlói véleményeket és a résztvevő cégek népszerűségét veszi figyelembe. Ön mikor döntött úgy, hogy ezen a területen fog dolgozni és ezt a tevékenységet kezdi el?

Edmond: Annyira nehéz nem volt a dolog, édesapám és édesanyám is fodrász, ezáltal nem szerették volna ha én is az leszek, hát ez nem jött össze nekik. 25 éve nyitottam meg a szalont, és azóta csináljuk minden nap.

Anna: TOP 100 of Hungary egy olyan toplista, amely elsősorban a vásárlói véleményeket és a résztvevő vállalkozások népszerűségét veszi figyelembe. El tudná árulni, hogy mi a titka annak, hogy a vállalkozása egy ennyire jó hírnevet szerzett ebben az iparágban?

Edmond: Teljesen más mentalitás, mint ami itt jellemző az elmúlt 50 évben, egyszóval itt megszokott volt. Egyetlen egy cél van, hogy csináld a legjobban, elfogadható áron.

Anna: A TOP100 egy nemzetközi projekt - toplistáink nagyon részletesen készülnek -, így ebben a rangsorban jelen lenni nem könnyű feladat. Viszont azt is tudjuk, hogy egy ilyen magas szintű szolgáltatás fenntartása sok erőfeszítést igényel a mindennapi munkában, ezt Ön hogyan tudja fenntartani?

Edmond: Úgy tudjuk fenntartani, hogy azt igyekeztem kialakítani, hogy ne legyen egy rutin. Tehát nem szakmában, hanem minden nap úgy megyek be az üzletbe, hogy elgondolkodok azon, hogy mi az ami jó, mi az ami nem jó, mi az ami maradjon, mi az ami ne maradjon. Az, hogy megszoktuk, így a jó, így is jó lesz, ezek a gondolatok nem jellemzők rám. Mindig törekszem az újra. Mindennap egy új kezdet és így állok hozzá a munkához is. Mi a klasszikusat csináljuk, a klasszikus hajvágást.  Az, ami régen volt a régi években, azt képviseljük és azt csináljuk nap mint nap, tehát borotválunk, hajat vágunk. A vendég csak úgy mehet tőlünk ki, ha profi a munka!

Anna: A Top 100 Hungary alapját képezi a vállalkozás népszerűsége és a vásárlók elégedettsége. Hogyan tud állandóan motivált és fókuszált maradni?

Edmond: A fő motiváció az nem más mint, hogy mindennap sikerül elérni a célt. Minden fél óra után boldogan és elégedetten áll fel a székemből egy ember és köszöni meg a munkám.

Anna: Top 100 of Hungary éves toplista. Milyen jövőbeli tervei vannak? 

Edmond: Az a jövőbeli terv, hogy ezt még 70 évig ezen a szinten, így kell csinálni. Meg szeretnénk tartani ezt a minőséget.

Anna: Kérem jelezze, hogy elégedett-e a 2022-es TOP 100 of Hungary-ban való jelenlétével? Mit szeretne közvetíteni az ügyfelei felé? Elvégre ez az ők választásuk.

Edmond: Továbbra is várunk mindenkit nagy szeretettel!

 

Ön ennek a cégnek a tulajdonosa?

Önnek állítottuk össze.
Kattints ide
"Gratulálunk a nyertesnek!"
A bemutatott cég a Top 100 of Hungary verseny győztese a(z) Fodrász szalonok kategóriában. Az iparág 100 legjobb vállalata közé tartozik az országban.
Tekintse meg az iparág többi vállalatát
Értékelési szempontok

Elégedettségi index

A véleményindexet az összes internetes portál értékelésének súlyozott átlagaként számítjuk ki. Például, egy vállalat 10 értékelés alapján 4/5 pontot kapott az A portálon, a B portálon pedig 90 értékelés alapján 5-ből 5-ös értékelést ért el. Ezek alapján az általunk kiszámított véleménymutató a következő:
(4 / 5,10,5 / 5,90) / 100 = 9,8 / 10

Népszerűségi index

A népszerűségi index az adott vállalatra vonatkozó értékelések számát jelenti az adott iparágban a legtöbb véleményt szerző vállalat által írt értékelések maximális számához viszonyítva. Így a legtöbb véleményt szerző vállalkozás a népszerűségi faktor 10 pontját kapja meg. Ennek az összegnek a felével rendelkező vállalkozás 5 pontot kap.
Az Ön cége szerepel a listán?
Kapja meg a hirdetéseinket
Lépjen kapcsolatba velünk
Bright Side Solutions sp. z o. o. sp. k.
ul. Ruska 22
50-079 Wrocław
Polonia

contact@top100ofhungary.eu
Hívjon minket
+363 033 425 71

Jelentkezzen be

a díjazott profil eléréséhez
Elfelejtette a jelszavát?
Jelszóemlékeztető e-mail küldése.