Ön itt van Főoldal Pizzériák Pizzéria da giovanni - olasz pizza és calzone, pizzarendelés, pizza házhozszállítás, pizzéria budapest
TOP 100 OF HUNGARY: 2022
8.8Végső értékelés
9.4Elégedettségi index
4.7 - googleMaps
4.7 - facebook
7.5Népszerűségi index
1012 Értékelések - googleMaps
143 Értékelések - facebook
Pizzéria Da Giovanni - Olasz Pizza és Calzone,... Pizzéria Da Giovanni - Olasz Pizza és Calzone, Pizzarendelés, Pizza Házhozszállítás, Pizzéria Budapest
(06 1) 614 6292
Budapest
1117 Karinthy Frigyes út 22
Vasárnap
10:00–22:00
Hétfő
10:00–22:00
Kedd
10:00–22:00
Szerda
10:00–22:00
Csütörtök
10:00–22:00
Péntek
10:00–22:00
Szombat
10:00–22:00

Interjú a díjazottal

Az interjú időpontja: 06.16.2022

Da Giovanni Pizzéria

Puskás János

Krisztina: TOP 100 of Hungary egy olyan toplista, amely elsősorban a vásárlói véleményeket és a résztvevő vállalkozások népszerűségét veszi figyelembe. El tudná árulni, hogy mi a titka annak, hogy a vállalkozása egy ennyire jó hírnevet szerzett ebben az iparágban?

János: 2008-ban elhatároztam, hogy szeretnék egy vállalkozást indítani. Az elején nehézkesen indult, viszont utána nagyon jól belendült az egész, és szívvel lélekkel csináljuk azóta is. 

Krisztina: A TOP100 egy nemzetközi projekt - toplistáink nagyon részletesen készülnek -, így ebben a rangsorban jelen lenni nem könnyű feladat. Viszont azt is tudjuk, hogy egy ilyen magas szintű szolgáltatás fenntartása sok erőfeszítést igényel a mindennapi munkában, ezt Ön is alátámasztja?

János: Igen, alátámasztom. Az ember az évek során megpróbál maga mellé olyan embereket alkalmazni, akik valamilyen szinten ugyan azokat az értékeket képviselik, mint ő maga. Ezáltal kialakul egy bizalom a munkáltató és a munkavállaló között, amely segít előrevinni az üzletet.

Krisztina: A legnépszerűbb véleménynyilvánító oldalakon rendkívüli jó értékeléssel rendelkezik, ami kivételes pontszám az Ön iparágán belül. Hogyan tudja ennyire jól kiszolgálni minden ügyfelét?

János:  Nagyon sok kitartás és alázat kell egy vállakozáshoz, és persze türelem. Nem mellesleg pedig, ügyfélorientáltnak kell lenni, szeretni kell az embereket, hisz ők lesznek azok akik meghálálják majd az erőfeszítéseidet. Fontos az embereknek a kommunikáció és a törődés, és mi ezt megadjuk nekik a finom pizzák mellett. Nem mellesleg, ami pozitívum nálunk, az nem más, mint amikor egy vendég belép hozzánk először, ingyen kap egy szelet pizzát, hogy megkóstolja a mi ízeinket, ezzel is bizalmat sugárzunk irányukban.

Krisztina:  A Top 100 of Hungary egy adott iparágon belüli legsikeresebb 100 vállalat listája Magyarországon. Kérem mondja el, hogy sikerült elérni ezt a helyezést a jelenlegi piacon?

János: Nagyon fontos a kommunikáció és a jó kapcsolat kialakítása a vendégekkel, hisz nagyon sokat számít az amikor bejönnek hozzánk, akkor szót váltunk velük, és máris kialakul egy közvetlen kapcsolat, amely ad egy családiasságot is az egésznek. Az alázatosság nagyon fontos, hisz ugye egy olyan világban élünk jelenleg ahol egy világjárvány van jelen, és amikor tudtunk mindig segítettünk kórházakban az ápolókon, orvosokon, ha nem is sokkal de egy pizzával megháláltuk a kitartó munkájukat, tehát jó érzés adni és segíteni, és ezt az emberek értékelik.

Krisztina: Top 100 of Hungary éves toplista. Milyen jövőbeli tervei vannak?

János:  Szeretnék még egy vendéglátó egységet, ami a nemzetek konyháit egybevonja és tipikus tradicionális ételeket szolgál fel. Ezzel a kezdeményezéssel szeretném megőrizni a hagyományos ételek ízvilágát és mivoltukat, főként olasz, magyar meg erdélyi ételekre gondolok itt.

Krisztina: Kérem jelezze, hogy elégedett-e a 2022-es TOP 100 of Hungary-ban való jelenlétével? Mit szeretne közvetíteni az ügyfelei felé? Elvégre ez az ők választásuk.

János: Köszönöm a megtisztelő bizalmukat és az, hogy minket választanak, várjuk mindig őket nagy szeretettel!

 

Ön ennek a cégnek a tulajdonosa?

Önnek állítottuk össze.
Kattints ide
"Gratulálunk a nyertesnek!"
A bemutatott cég a Top 100 of Hungary verseny győztese a(z) Pizzériák kategóriában. Az iparág 100 legjobb vállalata közé tartozik az országban.
Tekintse meg az iparág többi vállalatát
Értékelési szempontok

Elégedettségi index

A véleményindexet az összes internetes portál értékelésének súlyozott átlagaként számítjuk ki. Például, egy vállalat 10 értékelés alapján 4/5 pontot kapott az A portálon, a B portálon pedig 90 értékelés alapján 5-ből 5-ös értékelést ért el. Ezek alapján az általunk kiszámított véleménymutató a következő:
(4 / 5,10,5 / 5,90) / 100 = 9,8 / 10

Népszerűségi index

A népszerűségi index az adott vállalatra vonatkozó értékelések számát jelenti az adott iparágban a legtöbb véleményt szerző vállalat által írt értékelések maximális számához viszonyítva. Így a legtöbb véleményt szerző vállalkozás a népszerűségi faktor 10 pontját kapja meg. Ennek az összegnek a felével rendelkező vállalkozás 5 pontot kap.
Az Ön cége szerepel a listán?
Kapja meg a hirdetéseinket
Lépjen kapcsolatba velünk
Bright Side Solutions sp. z o. o. sp. k.
ul. Ruska 22
50-079 Wrocław
Polonia

contact@top100ofhungary.eu
Hívjon minket
+363 033 425 71

Jelentkezzen be

a díjazott profil eléréséhez
Elfelejtette a jelszavát?
Jelszóemlékeztető e-mail küldése.