Ön itt van Főoldal Fodrász szalonok Hedgehair | professzionális fodrászat
TOP 100 OF HUNGARY: 2022
8.8Végső értékelés
9.4Elégedettségi index
4.7 - googleMaps
7.5Népszerűségi index
143 Értékelések - googleMaps
HedgeHair | Professzionális fodrászat
06 70 935 3427
Debrecen
Piac u. 38
Hétfő
9:00–19:00
Kedd
9:00–19:00
Szerda
9:00–19:00
Csütörtök
9:00–19:00
Péntek
9:00–19:00

Interjú a díjazottal

Az interjú időpontja: 03.01.2022

Hedge Hair Professzionális fodrászat

Kompos Tamás Mesterfodrász

Emese: TOP 100 of Hungary egy olyan toplista, amely elsősorban a vásárlói véleményeket és a résztvevő vállalkozások népszerűségét veszi figyelembe. El tudná árulni, hogy mi a titka annak, hogy a vállalkozása egy ennyire jó hírnevet szerzett ebben az iparágban?

Tamás: Azért vannak megelégedve az ügyfelek, mert azon felül, hogy nagyon szép a környezet és minden szalonunk nagyon jó lokalizációval rendelkezik, a legfontosabb az, hogy a fodrászok tudása kiemelkedően magas szintű, ugyebár folyamatosan képezve vannak, magas szintű képzéseken vesznek részt és a munkájukkal nagyon elégedettek a vendégek.


Emese: A TOP100 egy nemzetközi projekt - toplistáink nagyon részletesen készülnek -, így ebben a rangsorban jelen lenni nem könnyű feladat. Viszont azt is tudjuk, hogy egy ilyen magas szintű szolgáltatás fenntartása sok erőfeszítést igényel a mindennapi munkában, ezt Ön is alátámasztja?

Tamás: Igen, ez így van. Mi, nemzetközi képzéseken veszünk részt folyamatosan külföldön képezzük magunkat. Mindezt azért, hogy a vendégnek kielégítsük az elvárásait és kéréseit a trendnek megfelelően.

Emese: A legnépszerűbb véleménynyilvánító oldalakon rendkívüli jó értékeléssel rendelkezik, ami kivételes pontszám az Ön iparágán belül. Hogyan tudja ennyire jól kiszolgálni minden ügyfelét?

Tamás: A motiváltság nagyon fontos, amit én a családomtól kapok, másrészt az eredményessége az üzletnek, hisz látom, hogy jól halad az üzlet és vannak azért sikerek, nagyon sok versenyeredményt elérünk, a televíziós munkákba folyamatosan felkéréseket kapunk és ez mind visszaigazolás abban, hogy a munkánkat jól végezzük. A munkában természetesen jómagam is részt veszek. Több helyen is jelen vagyunk, a Fashion Week-en és számos televíziós műsorban, mint például a Dancing With The Stars, amiben már két évadon keresztül tevékenykedtünk. Ezen kívül reklámfilmekben, fotózásokon, divatbemutatókon, egyszóval ami része a divatnak ott vagyunk.

Emese:  A Top 100 of Hungary egy adott iparágon belüli legsikeresebb 100 vállalat listája Magyarországon. Kérem mondja el, hogy sikerült elérni ezt a helyezést a jelenlegi piacon?

Tamás: Több mint 15 éve tevékenykedünk, a  folyamatos megújulással és innovációk bevezetésével, a szakmai tudásunk magas szintű művelésével. Tudatosan komoly üzleti stratégiát követünk, a marketingtől kezdve, a szaktudásnak folyamatos fenntartása, a fodrászok képzése, és természetesen maga az üzleti modell meg a business modell tudatos megalkotása, összesen már hat üzletünk van.

Emese: Top 100 of Hungary éves toplista. Milyen jövőbeli tervei vannak?

Tamás: Vannak terveim természetesen. Nézegetjük a külföldi piacot, csak most a Covid helyzetet várjuk, hogy milyen irányba fog elmozdulni. Terveimben szerepel a jelenlegi üzleteket továbbfejleszteni, a szolgáltatások szintjét még magasabbra emelni.

Emese: Kérem jelezze, hogy elégedett-e a 2022-es TOP 100 of Hungary-ban való jelenlétével? Mit szeretne közvetíteni az ügyfelei felé? Elvégre ez az ők választásuk.

Tamás: Köszönjük, hogy a mi szolgáltatásunkat választották, és a továbbiakban is ugyan ezt a minőséget és színvonalat fogjuk tartani hálánk jeléül.

Ön ennek a cégnek a tulajdonosa?

Önnek állítottuk össze.
Kattints ide
"Gratulálunk a nyertesnek!"
A bemutatott cég a Top 100 of Hungary verseny győztese a(z) Fodrász szalonok kategóriában. Az iparág 100 legjobb vállalata közé tartozik az országban.
Tekintse meg az iparág többi vállalatát
Értékelési szempontok

Elégedettségi index

A véleményindexet az összes internetes portál értékelésének súlyozott átlagaként számítjuk ki. Például, egy vállalat 10 értékelés alapján 4/5 pontot kapott az A portálon, a B portálon pedig 90 értékelés alapján 5-ből 5-ös értékelést ért el. Ezek alapján az általunk kiszámított véleménymutató a következő:
(4 / 5,10,5 / 5,90) / 100 = 9,8 / 10

Népszerűségi index

A népszerűségi index az adott vállalatra vonatkozó értékelések számát jelenti az adott iparágban a legtöbb véleményt szerző vállalat által írt értékelések maximális számához viszonyítva. Így a legtöbb véleményt szerző vállalkozás a népszerűségi faktor 10 pontját kapja meg. Ennek az összegnek a felével rendelkező vállalkozás 5 pontot kap.
Az Ön cége szerepel a listán?
Kapja meg a hirdetéseinket
Lépjen kapcsolatba velünk
Bright Side Solutions sp. z o. o. sp. k.
ul. Ruska 22
50-079 Wrocław
Polonia

contact@top100ofhungary.eu
Hívjon minket
+363 033 425 71

Jelentkezzen be

a díjazott profil eléréséhez
Elfelejtette a jelszavát?
Jelszóemlékeztető e-mail küldése.