Ön itt van Főoldal Bisztró Flaska borbár
TOP 100 OF HUNGARY: 2022
8.6Végső értékelés
9.4Elégedettségi index
4.7 - googleMaps
4.8 - facebook
6.6Népszerűségi index
234 Értékelések - googleMaps
51 Értékelések - facebook
Flaska Borbár
(06 1) 619 7128
Budapest
Tompa u. 17/b
Hétfő
12:00–22:00
Kedd
12:00–22:00
Szerda
12:00–22:00
Csütörtök
12:00–22:00
Péntek
12:00–23:00
Szombat
17:00–23:00

Interjú a díjazottal

Az interjú időpontja: 03.11.2022

Flaska Borbár /AppleBee Kft.

Almási Ádám

Anna: TOP 100 of Hungary egy olyan toplista, amely elsősorban a vásárlói véleményeket és a résztvevő vállalkozások népszerűségét veszi figyelembe. El tudná árulni, hogy mi a titka annak, hogy a vállalkozása egy ennyire jó hírnevet szerzett ebben az iparágban?

Ádám: Az ember a saját vállakozását mindig úgy látja, hogy a fejlesztésnek, fejlődésnek soha nincs vége. A titok az emberközpontúság, ez lenne az, amit kiemelnék, és ez úgy a kollégák részéről, mint a saját hozzáállás részről megnyilvánul.  Nyitás óta minden nap bent vagyok, ezáltal a vendégekkel egy jó kapcsolatot alakítottam ki. A sikerünk kulcsa még abban is rejlik, hogy a kollégáim nagyon odaadóak, figyelmesek, mindenre odafigyelnek, megtanulták ők is, hogy hogyan kommunikálunk a vendéggel, hogyan ültetjük le, hogyan segítjük le a kabátját.

Anna: A TOP100 egy nemzetközi projekt - toplistáink nagyon részletesen készülnek -, így ebben a rangsorban jelen lenni nem könnyű feladat. Viszont azt is tudjuk, hogy egy ilyen magas szintű szolgáltatás fenntartása sok erőfeszítést igényel a mindennapi munkában, ezt Ön is alátámasztja?

Ádám: Igen, alátámasztom. Igyekszünk a maximumot kihozni minden napból, ezért van amikor 24 óra helyett 28 órát dolgozunk. A munka ugye nem áll meg azzal, hogy bezárul az ajtó, minek következtében, mindenki a saját bázisán tovább folytatja  a munkát. Néha szoktunk összeülni a csapattal és három nappal előre kidolgozzuk, hogy mit fogunk csinálni, hogy fogjuk csinálni, mit szeretnénk, hogyan jelenjen meg az étel a tányéron, egy szóval folyamatos ötletelés folyik a háttérben.

Anna: A legnépszerűbb véleménynyilvánító oldalakon rendkívüli jó értékeléssel rendelkezik, ami kivételes pontszám az Ön iparágán belül. Hogyan tudja ennyire jól kiszolgálni minden ügyfelét?

Ádám: Nekünk sokat jelentett az, amikor 2019-ben megnyitottunk és nagyon sokan eljöttek hozzánk, mivel Budapesten betöltöttünk egy űrt, nyitottunk egy borbárt, ahol nagyon különleges az ital és étel kínálat, vártuk és várjuk a vendégeinket. Véleményem szerint, a vendégek szeretik a családias környezetet, hisz számtalanszor jegyzik meg nekünk, hogy úgy érzik magukat, mintha haza jönnének.

Anna:  A Top 100 of Hungary egy adott iparágon belüli legsikeresebb 100 vállalat listája Magyarországon. Kérem mondja el, hogy sikerült elérni ezt a helyezést a jelenlegi piacon?

Ádám: Sok versenyen is kiemelkedő helyezést kaptunk, mint borbár, ami nagyon sokat jelent számunkra, hisz a vendégeink véleménye segít minket minden díjhoz.

Anna: Top 100 of Hungary éves toplista. Milyen jövőbeli tervei vannak?

Ádám: Tervek mindig vannak. A jövőbeli terveink közé tartozik a bővülés, mivel sokszor van úgy, hogy a férőhelyünk kevesebb annál, mint amennyien szeretnének jönni. Továbbá, szeretnénk egy kicsit a névvel terjeszkedni, szeretnénk “a tortából” kivenni még egy szeletet, mint Flaska Borbár.

Anna: Kérem jelezze, hogy elégedett-e a 2022-es TOP 100 of Hungary-ban való jelenlétével? Mit szeretne közvetíteni az ügyfelei felé? Elvégre ez az ők választásuk.

Ádám: Hálásak vagyunk nekik, hisz nekik köszönhetően eljutunk ilyen mérföldkövekhez, minden évben kapunk valamilyen díjat, elismerést. Szeretném megköszönni, hogy kitartanak mellettünk és azt is szeretném ha tudnák, hogy a minőségből sosem fogunk leadni csak feljebb épülni.

Ön ennek a cégnek a tulajdonosa?

Önnek állítottuk össze.
Kattints ide
"Gratulálunk a nyertesnek!"
A bemutatott cég a Top 100 of Hungary verseny győztese a(z) Bisztró kategóriában. Az iparág 100 legjobb vállalata közé tartozik az országban.
Tekintse meg az iparág többi vállalatát
Értékelési szempontok

Elégedettségi index

A véleményindexet az összes internetes portál értékelésének súlyozott átlagaként számítjuk ki. Például, egy vállalat 10 értékelés alapján 4/5 pontot kapott az A portálon, a B portálon pedig 90 értékelés alapján 5-ből 5-ös értékelést ért el. Ezek alapján az általunk kiszámított véleménymutató a következő:
(4 / 5,10,5 / 5,90) / 100 = 9,8 / 10

Népszerűségi index

A népszerűségi index az adott vállalatra vonatkozó értékelések számát jelenti az adott iparágban a legtöbb véleményt szerző vállalat által írt értékelések maximális számához viszonyítva. Így a legtöbb véleményt szerző vállalkozás a népszerűségi faktor 10 pontját kapja meg. Ennek az összegnek a felével rendelkező vállalkozás 5 pontot kap.
Az Ön cége szerepel a listán?
Kapja meg a hirdetéseinket
Lépjen kapcsolatba velünk
Beautiful Company Sp. z o.o. sp. k.
ul.Ostrowskiego 13d
53-238 Wrocław
Polonia

contact@top100ofhungary.eu
Hívjon minket
+363 033 425 71

Jelentkezzen be

a díjazott profil eléréséhez
Elfelejtette a jelszavát?
Jelszóemlékeztető e-mail küldése.