Ön itt van Főoldal Cukrászdák Málna the pastry shop
TOP 100 OF HUNGARY: 2022
8.7Végső értékelés
9.9Elégedettségi index
4.9 - googleMaps
5 - facebook
5.8Népszerűségi index
227 Értékelések - googleMaps
103 Értékelések - facebook
Málna The Pastry Shop
(06 1) 240 0688
Budapest
Bécsi út 57-61
Vasárnap
10:00-18:00
Szerda
10:00-18:00
Csütörtök
10:00-18:00
Péntek
10:00-18:00
Szombat
10:00-18:00

Interjú a díjazottal

Az interjú időpontja: 02.14.2022

 Málna the Pastry Shop

Emese: TOP 100 of Hungary egy olyan rangsor, amely elsősorban a vásárlói véleményeket és a résztvevő cégek népszerűségét veszi figyelembe. El tudná árulni, hogy mi a titka annak, hogy a vállalkozása egy ennyire jó hírnevet szerzett ebben az iparágban?

Zoltán: Nagyon hiszünk abban amit csinálunk, és emögött hosszú évek tapasztalata és tudása van, és azt az egyediséget amit mi képviselünk a piacon, ezt kevesen tudják. Szeretik a vendégek, hogy itt mindig, ha bejönnek, akkor részletes információt kapnak a termékekről, a származásukról, a beszerzésről vagy akár hogyan készül és milyen csokoládét használunk. Az egyediség mellé a minőség kell még. Hiába egyedi valaki, erre sok példát látni, nem csak a mi szakmánkban, ha emögött nincs valós minőség. Mi nem mondjuk azt, mint sok más cukrászda, hogy kézművesek vagyunk, csak nemes alapanyag, nem, én megmutatom a vendégeknek, megkóstoltatom velük, hogy mivel dolgozunk, hogy valódi madagaszkári bourbon vanília, valódi francia csokoládé, valódi francia tejszín, francia vaj, és cukrászdánkban a sütemények ránézésre is teljesen egyediek, mind ízükben, színvilágukban, szóval, ez egy összetett dolog, ez az én személyem is, ez mind hozzá tartozik, én képviselem az üzletben azt, ami a koncepciónk és statégiánk. Nem árulunk titkokat, erre kell 30 éves tapasztalat, nem csak úgy megy, hogy valamit látok az Instagramon és holnap csinálom, ide órási nagy tapasztalat és gyakorlat kell, hogy annak szíve és lelke is legyen (….). Hajt a vágy, hogy minél többet tudjak, még mindig.

Emese: A TOP100 egy nemzetközi projekt - toplistáink nagyon részletesen készülnek -, így ebben a rangsorban jelen lenni nem könnyű feladat. Viszont azt is tudjuk, hogy egy ilyen magas szintű szolgáltatás fenntartása sok erőfeszítést igényel a mindennapi munkában, ez igaz-e?

Zoltán: Igen, ez egy nagyon komoly munka, odafigyelés, összpontosítás, a technológiák betartása, ezen múlik. Nincsenek kompromisszumok, tehát itt minden nap ugyanazt a minőséget kell adni, ezt úgy tessék elképzelni, hogy a csúcséttermek, egy stand, egy borkonyha, bármelyiket említhetném, ugyanazt a minőséget kell biztosítani. A séf egyik feladata összetartani a csapatot, az én csapatom nélkül sem működne. Ugyanazt az elhivatottságot átadni nekik, példát mutatni.

Emese: A legnépszerűbb véleménynyilvánító oldalakon, rendkívüli jó értékeléssel rendelkezik, ami        kivételes pontszám az Ön iparágán belül. Hogyan tudja ennyire jól kiszolgálni minden ügyfelét?

Zoltán: Nekünk a vendég az első. A vendég azért jön, hogy élményt vásároljon, és ezt az elményt a legmagasabb szinten próbáljuk megadni. Nálunk legfőképp elvitelre van 70%-ban, és otthon, amikor hazaérnek, az ünnepi asztalt díszítse, az ízélmények felemeljék, adjanak egy pozitívumot a szürke hétköznapoknak. Mi az élményt is próbáljuk ezekkel a desszertekkel eladni, ahogy elvágják a desszert felső/belső felépítésüket, az ízgazdagságuk, különlegességük (…)

Emese:  A Top 100 of Hungary egy adott iparágon belüli legsikeresebb 100 vállalat listája Magyarországon. Kérem mondja el, hogy sikerült elérni ezt a helyezést a jelenlegi piacon?

Zoltán: Négy éve nyitottuk ezt a kis üzletet, minket is befolyásolt a covid, de hála Istennek, mivel mi egyediséget adunk és ezt az élményt, ez az élmény bezárt időkben nagyon kell az embereknek, nem nagyon lehetett menni sehova, nagyon bevoltuk zárkózva, ezt a fajta csúcs élményt, ezért hajlandók áldozni a vevők. Sok cukrászda bezárt, mert nem tudták azt a forgalmat elérni ami nekik szükséges arra, hogy fennmaradjanak, itt nálunk, a vevőknek köszönhetően jöttek és szeretnek minket, egyre többen.

Emese: A Top 100 Hungary alapját képezi a vállalkozás népszerűsége és a vásárlók elégedettsége. Hogyan tud állandóan motivált és fókuszált maradni?

Zoltán: A szakmából ered, ugye, én vagyok ennek a mozgatórugója és motorja, nálam állandó lelkesedés van az alapanyagok, anyagismeret iránt (…). Mindig megújulunk, hozunk valamilyen újdonságot.

Emese:  Kérem jelezze, hogy elégedett-e a 2022-es TOP 100 of Hungary-ban való jelenlétével? Mit szeretne közvetíteni az ügyfelei felé? Elvégre ez az ők választásuk.

Zoltán: Azt tudom csak mondani, amit én is vallok, hogy a minőségért ne kössünk kompromisszumot, inkább kevesebb jót fogyasszunk, mint sok nem jót. A bizalmat pedig köszönöm!

Ön ennek a cégnek a tulajdonosa?

Önnek állítottuk össze.
Kattints ide
"Gratulálunk a nyertesnek!"
A bemutatott cég a Top 100 of Hungary verseny győztese a(z) Cukrászdák kategóriában. Az iparág 100 legjobb vállalata közé tartozik az országban.
Tekintse meg az iparág többi vállalatát
Értékelési szempontok

Elégedettségi index

A véleményindexet az összes internetes portál értékelésének súlyozott átlagaként számítjuk ki. Például, egy vállalat 10 értékelés alapján 4/5 pontot kapott az A portálon, a B portálon pedig 90 értékelés alapján 5-ből 5-ös értékelést ért el. Ezek alapján az általunk kiszámított véleménymutató a következő:
(4 / 5,10,5 / 5,90) / 100 = 9,8 / 10

Népszerűségi index

A népszerűségi index az adott vállalatra vonatkozó értékelések számát jelenti az adott iparágban a legtöbb véleményt szerző vállalat által írt értékelések maximális számához viszonyítva. Így a legtöbb véleményt szerző vállalkozás a népszerűségi faktor 10 pontját kapja meg. Ennek az összegnek a felével rendelkező vállalkozás 5 pontot kap.
Az Ön cége szerepel a listán?
Kapja meg a hirdetéseinket
Lépjen kapcsolatba velünk
Bright Side Solutions sp. z o. o. sp. k.
ul. Ruska 22
50-079 Wrocław
Polonia

contact@top100ofhungary.eu
Hívjon minket
+363 033 425 71

Jelentkezzen be

a díjazott profil eléréséhez
Elfelejtette a jelszavát?
Jelszóemlékeztető e-mail küldése.