Ön itt van Főoldal Bárok Barna bár és falatozó
TOP 100 OF HUNGARY: 2022
9Végső értékelés
9Elégedettségi index
4.5 - googleMaps
- facebook
8.9Népszerűségi index
1230 Értékelések - googleMaps
Értékelések - facebook
Barna Bár és Falatozó
06 20 529 7949
Kőröstetétlen
Kocséri út 15
Vasárnap
7:00–22:00
Hétfő
7:00–22:00
Kedd
7:00–22:00
Szerda
7:00–22:00
Csütörtök
7:00–22:00
Péntek
7:00–22:00
Szombat
7:00–22:00

Interjú a díjazottal

Az interjú időpontja: 03.07.2022

Barna Bár és Étterem / TAMARI HOST KFT.

Persoly Aranka

Anna: TOP 100 of Hungary egy olyan toplista, amely elsősorban a vásárlói véleményeket és a résztvevő vállalkozások népszerűségét veszi figyelembe. El tudná árulni, hogy mi a titka annak, hogy a vállalkozása egy ennyire jó hírnevet szerzett ebben az iparágban?

Aranka: Mindig is a vendéglátás volt az, ami érdekelt engem. A legfontosabb és szerintem ennek a mozgatórugója az nem más, mint hogy szívvel dolgozunk. Hálás vagyok, hisz egy nagyon jó csapatom van, mindenki csupa szív. Amire még kifejezetten nagy hangsúlyt fektetek az az, hogy nem a pénzért, nem kifejezetten a meggazdagodásért, természetesen ez is fontos, de nekünk a mai napig nagy örömet okoz mások öröme, és mi ezt szeretjük látni. Amikor egy vendég örül, mi vele örülünk, amikor pedig épp szomorú mert halotti tort tart, akkor mi is együttérzőek vagyunk vele szemben, és talán ez az egyik olyan dolog amiben mi kitűnünk a versenytársaink közül.

Anna: A TOP100 egy nemzetközi projekt - toplistáink nagyon részletesen készülnek -, így ebben a rangsorban jelen lenni nem könnyű feladat. Viszont azt is tudjuk, hogy egy ilyen magas szintű szolgáltatás fenntartása sok erőfeszítést igényel a mindennapi munkában, ezt Ön is alátámasztja?

Aranka: Ezt alátámasztom én is. Természetesen ezért hálával tartozom az alkalmazottaimnak, hisz 60%-ban az ő érdemük, hogy mi ilyen sikeresek vagyunk. Maximálisan megbízok bennük és nagyon sok mindent rájuk tudok bízni, illetve nálunk minden munka közösen zajlik, hisz együtt dolgozunk a csapattal, ezáltal nincs minden rám hárítva. Nekem nagyon jól esik az, hogy ha egy vendég bármelyik alkalmazottamhoz odamegy úgy beszélhet vele, mintha velem beszélne. Természetesen van a munkának olyan része is, ami nem a kedvencem, de ezt is megpróbálom maximálisan teljesíteni.

Anna: A legnépszerűbb véleménynyilvánító oldalakon rendkívüli jó értékeléssel rendelkezik, ami kivételes pontszám az Ön iparágán belül. Hogyan tudja ennyire jól kiszolgálni minden ügyfelét?

Aranka: Egyik nagy előnyünk, hogy mi a gyerekekre is nagyon nagy hangsúlyt fektetünk, ezáltal családias légkör van az étteremben. A gyerekek számára kialakítottunk játszóházat és játszóteret, hogy le tudja foglalni magát a gyerek ameddig a szülő éppen ebédel, sőt ami még előny lehet, hogy ha a gyereknek szüksége van felügyeletre akkor azt is biztosítunk. Szerintem még egy pozitívum az, hogy jómagam is maximálisan kiveszem a részem a munkából, és nem csupán úgy mint főnökasszony hanem, mint alkalmazott.


Anna:  A Top 100 of Hungary egy adott iparágon belüli legsikeresebb 100 vállalat listája Magyarországon. Kérem mondja el, hogy sikerült elérni ezt a helyezést a jelenlegi piacon?

Aranka: Ha bárki eljön hozzánk és belép a helyiségünkbe, akkor nem egy unott arc fogadja a vendéget, hanem szeretet és otthonias atmoszféra. Szerintem a hangulat nagyon nagyon fontos, hisz az ember amikor belép érzi, hogy ott jó szívvel van fogadva vagy sem. Ami még nagyon lényeges számunkra, hogy mi önerőből vagyunk ott ahol jelenleg és ez egy nagy előnyünk.

Anna: Top 100 of Hungary éves toplista. Milyen jövőbeli tervei vannak?

Aranka: Számtalan van. Folyamatosan vannak terveink ezek természetesen mindig az igényekhez igazodnak. Jelenleg, ami nálunk a legjellemzőbb az a vadásztársaságok, akik folyamatosan látogat minket, illetve rengeteg külföldi holland vendégünk van, nekik szeretnénk bicikliket biztosítani, továbbá van egy hatalmas focipályánk, amely egyenlőre kihasználatlan mert sajnos az út mentén van , ezáltal focizásra alkalmatlan, helyébe szeretnénk egy minigolfpályát kialakítani.

Anna:  Kérem jelezze, hogy elégedett-e a 2022-es TOP 100 of Hungary-ban való jelenlétével? Mit szeretne közvetíteni az ügyfelei felé? Elvégre ez az ők választásuk.

Aranka: Nagyon szépen köszönjük a támogatásukat és a visszajelzéseiket! Igyekszünk a továbbiakban is maximálisat nyújtani, illetve azt közvetíteni, hogy a szeretet az még él, ha hibázunk azt belátjuk, de az biztos, hogy nálunk mindig a nyugalom és a vendégvárás lesz az első helyen.

Ön ennek a cégnek a tulajdonosa?

Önnek állítottuk össze.
Kattints ide
"Gratulálunk a nyertesnek!"
A bemutatott cég a Top 100 of Hungary verseny győztese a(z) Bárok kategóriában. Az iparág 100 legjobb vállalata közé tartozik az országban.
Tekintse meg az iparág többi vállalatát
Értékelési szempontok

Elégedettségi index

A véleményindexet az összes internetes portál értékelésének súlyozott átlagaként számítjuk ki. Például, egy vállalat 10 értékelés alapján 4/5 pontot kapott az A portálon, a B portálon pedig 90 értékelés alapján 5-ből 5-ös értékelést ért el. Ezek alapján az általunk kiszámított véleménymutató a következő:
(4 / 5,10,5 / 5,90) / 100 = 9,8 / 10

Népszerűségi index

A népszerűségi index az adott vállalatra vonatkozó értékelések számát jelenti az adott iparágban a legtöbb véleményt szerző vállalat által írt értékelések maximális számához viszonyítva. Így a legtöbb véleményt szerző vállalkozás a népszerűségi faktor 10 pontját kapja meg. Ennek az összegnek a felével rendelkező vállalkozás 5 pontot kap.
Az Ön cége szerepel a listán?
Kapja meg a hirdetéseinket
Lépjen kapcsolatba velünk
Beautiful Company Sp. z o.o. sp. k.
ul.Ostrowskiego 13d
53-238 Wrocław
Polonia

contact@top100ofhungary.eu
Hívjon minket
+363 033 425 71

Jelentkezzen be

a díjazott profil eléréséhez
Elfelejtette a jelszavát?
Jelszóemlékeztető e-mail küldése.