Ön itt van Főoldal Bárok Kupak és dugó
TOP 100 OF HUNGARY: 2022
8.5Végső értékelés
9.4Elégedettségi index
4.7 - googleMaps
5 - facebook
6.5Népszerűségi index
469 Értékelések - googleMaps
7 Értékelések - facebook
Kupak és Dugó
06 30 537 8064
Budapest
Római part 29
Vasárnap
12:00–23:00
Hétfő
16:00–24:00
Kedd
16:00–24:00
Szerda
16:00–24:00
Csütörtök
16:00–24:00
Péntek
16:00–3:00
Szombat
12:00–3:00

Interjú a díjazottal

Az interjú időpontja: 02.24.2022

                                                                                                 Kupak és Dugó

Emese: TOP 100 of Hungary egy olyan toplista, amely elsősorban a vásárlói véleményeket és a résztvevő cégek népszerűségét veszi figyelembe. El tudná árulni, hogy mi a titka annak, hogy a vállalkozása egy ennyire jó hírnevet szerzett ebben az iparágban?
Ferenc: Hét évvel ezelőtt született meg a vállalkozás, barátokkal dolgozok együtt. Nekem többek ők, mint alkalmazottak, az elvárások amiket elvárok, áttudják adni a vendégeknek.

Emese: A TOP100 egy nemzetközi projekt - toplistáink nagyon részletesen készülnek -, így ebben a rangsorban jelen lenni nem könnyű feladat. Viszont azt is tudjuk, hogy egy ilyen magas szintű szolgáltatás fenntartása sok erőfeszítést igényel a mindennapi munkában, ezt Ön is alátámasztja?
Ferenc: Abszolút. Minden nap az árut, illetve az árunak a minőségét ellenőrizzük, és nyilván az élelmiszereket és ezeknek szavatosságát, az elkészítésre is nagyon figyelünk. Én vagyok a ‘rossz’ vagy ‘jó’ főnök, aki minden nap be megy az üzletbe és körülnéz, és ha valami nem tetszik azt nyilván szóvá is teszem és azonnal moderáljuk. Aktívan részt veszek a kiszolgálásban, pizzákkal és prémium termékeket biztosítunk, hetente kétszer vagy háromszor be állok a konyhába, én is sütöm és dagasztom a pizzát, de ugyanakkor a pultban is szívesen részt veszek. Sörben és borban is elég szép kínálataink vannak, saját válogatásokból állnak az italaink. Boraink prémium minőséget képviselnek.

Emese: A legnépszerűbb véleménynyilvánító oldalakon rendkívüli jó értékeléssel rendelkezik, ami kivételes pontszám az Ön iparágán belül. Hogyan tudja ennyire jól kiszolgálni minden ügyfelét?
Ferenc: Elég sokat beszélgetünk a vendégekkel, szívesen beszélek a termékeinkről, nem árulok olyat, amit nem kóstoltam, saját tapasztalataim alapján ajánlom a rövid italokat, söreinket és pizzáinkat. Aki bejön hozzánk, vagyis nagyon remélem, hogy úgy érzi magát, mintha otthon lenne. Mindenkivel segítőkészek vagyunk.

Emese:  A Top 100 of Hungary egy adott iparágon belüli legsikeresebb 100 vállalat listája Magyarországon. Kérem mondja el, hogy sikerült elérni ezt a helyezést a jelenlegi piacon?
Ferenc: Nekünk az elmúlt időszak nehézkés volt, az elmúlt években szépen haladtunk és dübörögtünk, eddig tudtunk úgy működni, hogy nyereséges volt az üzlet. Tudtunk annyit félre tenni, hogy a nehezebb időszakot átvészeljük. Itt a fiúk és lányok kitartanak végig, empatikusak és együtt éljük túl, mindenkit biztatok, hogy lesz ennél jobb is. Két helyünk van, van egy szezonális a római parton, 200 fős terasszal tudunk dübörögni, olyan lokációs helyen van, ami megfelelően tud működni, illetve van egy zárt konyhánk is. Pizzáink is saját recepttel készülnek, mi alapvetően a minőségi alapanyagainkkal emelkedünk ki. Csak olasz alapanyagokat használunk, hosszú kelesztésű és olasz alapanyagokkal dolgozunk, viszont nem ez a fő profilunk, hanem a bár. Mindkettő kézen fogva megy együtt.

Emese: Top 100 of Hungary éves toplista. Milyen jövőbeli tervei vannak?
Ferenc: Fejlődni szeretnénk, jelenlegi üzleteink bővítésén dolgozunk.

Emese:  Kérem jelezze, hogy elégedett-e a 2022-es TOP 100 of Hungary-ban való jelenlétével? Mit szeretne közvetíteni az ügyfelei felé? Elvégre ez az ők választásuk.
Ferenc: Változatlanul és rendületlenül várunk szerettel mindenkit, ahogy eddig is.

Ön ennek a cégnek a tulajdonosa?

Önnek állítottuk össze.
Kattints ide
"Gratulálunk a nyertesnek!"
A bemutatott cég a Top 100 of Hungary verseny győztese a(z) Bárok kategóriában. Az iparág 100 legjobb vállalata közé tartozik az országban.
Tekintse meg az iparág többi vállalatát
Értékelési szempontok

Elégedettségi index

A véleményindexet az összes internetes portál értékelésének súlyozott átlagaként számítjuk ki. Például, egy vállalat 10 értékelés alapján 4/5 pontot kapott az A portálon, a B portálon pedig 90 értékelés alapján 5-ből 5-ös értékelést ért el. Ezek alapján az általunk kiszámított véleménymutató a következő:
(4 / 5,10,5 / 5,90) / 100 = 9,8 / 10

Népszerűségi index

A népszerűségi index az adott vállalatra vonatkozó értékelések számát jelenti az adott iparágban a legtöbb véleményt szerző vállalat által írt értékelések maximális számához viszonyítva. Így a legtöbb véleményt szerző vállalkozás a népszerűségi faktor 10 pontját kapja meg. Ennek az összegnek a felével rendelkező vállalkozás 5 pontot kap.
Az Ön cége szerepel a listán?
Kapja meg a hirdetéseinket
Lépjen kapcsolatba velünk
Bright Side Solutions sp. z o. o. sp. k.
ul. Ruska 22
50-079 Wrocław
Polonia

contact@top100ofhungary.eu
Hívjon minket
+363 033 425 71

Jelentkezzen be

a díjazott profil eléréséhez
Elfelejtette a jelszavát?
Jelszóemlékeztető e-mail küldése.