Ön itt van Főoldal Fogászat Baktai dental stúdió
TOP 100 OF HUNGARY: 2022
9.1Végső értékelés
10Elégedettségi index
5 - googleMaps
5 - facebook
6.9Népszerűségi index
4 Értékelések - googleMaps
59 Értékelések - facebook
Baktai Dental Stúdió
+36 30 892 5210
Békéscsaba
Munkácsy u. 3

Interjú a díjazottal

Az interjú időpontja: 03.18.2022

Baktai Dental Stúdió

Dr. Baktai Zoltán

Anna: TOP 100 of Hungary egy olyan toplista, amely elsősorban a vásárlói véleményeket és a résztvevő vállalkozások népszerűségét veszi figyelembe. El tudná árulni, hogy mi a titka annak, hogy a vállalkozása egy ennyire jó hírnevet szerzett ebben az iparágban?

Zoltán: Rég dédelgetett álmom volt ez a rendelő. Szerintem a kommunikáción múlik minden, pontosabban, hogy hogyan kommunikálunk a páciensekkel, milyen szolgáltatásaink vannak. Egy fogászat vagy akár fogorvos felkeresése egy bizalmi alapon működik, és szájhagyomány útján terjed, ezáltal iszonyatosan fontos a páciensek elégedettsége. A legfontosabb, hogy becsületesen kell végezni ezt a munkát, és az hosszútávon kamatoztatja magát.

Anna: A TOP100 egy nemzetközi projekt - toplistáink nagyon részletesen készülnek -, így ebben a rangsorban jelen lenni nem könnyű feladat. Viszont azt is tudjuk, hogy egy ilyen magas szintű szolgáltatás fenntartása sok erőfeszítést igényel a mindennapi munkában, ezt Ön is alátámasztja?

Zoltán: Természetesen, fontos figyelembe venni a páciensek kéréseit és idejét. Mindig az idő az a tényező, ami kevés van mindenkinek, ezáltal megpróbáltuk a páciens berendelési rendszerünket úgy alakítani, hogy ne legyenek megvárakoztatva. Mindig több hónappal előre be vagyunk telve már, szóval nagyon hosszasak a várólistáink, viszont minden páciens ugyan olyan bánásmódban részesül és mindenkire egyenlő figyelmet fordítunk.

Anna: A legnépszerűbb véleménynyilvánító oldalakon rendkívüli jó értékeléssel rendelkezik, ami kivételes pontszám az Ön iparágán belül. Hogyan tudja ennyire jól kiszolgálni minden ügyfelét?

Zoltán:  Igyekszünk a legjobb szolgáltatást nyújtani a pácienseinknek az igényeiknek megfelelően, emellett pedig tartjuk magunkat a pontossághoz és a precizitáshoz. Nem szeretünk kapkodni, hisz az mindig hibát szül, ezért is fejlesztettük ki ezt a rendszert, hogy minden gördülékenyen működjön.   

Anna:  A Top 100 of Hungary egy adott iparágon belüli legsikeresebb 100 vállalat listája Magyarországon. Kérem mondja el, hogy sikerült elérni ezt a helyezést a jelenlegi piacon?

Zoltán: Szerintem a jó munkának köszönhetően, és a páciensek visszajelzése is nagyon sokat segít nekünk, ezért pedig hálásak is vagyunk nekik.

Anna: Top 100 of Hungary éves toplista. Milyen jövőbeli tervei vannak? 

Zoltán: A fogászattal kapcsolattal jelenleg nincsenek jövőbeli terveink, csupán hozni szeretnénk azt a minőséget és precizitást, amit eddig kínáltunk pácienseinknek. Inkább szakirányú bővítésben gondolkodok jelenleg.

Anna: Kérem jelezze, hogy elégedett-e a 2022-es TOP 100 of Hungary-ban való jelenlétével? Mit szeretne közvetíteni az ügyfelei felé? Elvégre ez az ők választásuk.

Zoltán: Köszönöm a megtisztelő bizalmukat!

Ön ennek a cégnek a tulajdonosa?

Önnek állítottuk össze.
Kattints ide
"Gratulálunk a nyertesnek!"
A bemutatott cég a Top 100 of Hungary verseny győztese a(z) Fogászat kategóriában. Az iparág 100 legjobb vállalata közé tartozik az országban.
Tekintse meg az iparág többi vállalatát
Értékelési szempontok

Elégedettségi index

A véleményindexet az összes internetes portál értékelésének súlyozott átlagaként számítjuk ki. Például, egy vállalat 10 értékelés alapján 4/5 pontot kapott az A portálon, a B portálon pedig 90 értékelés alapján 5-ből 5-ös értékelést ért el. Ezek alapján az általunk kiszámított véleménymutató a következő:
(4 / 5,10,5 / 5,90) / 100 = 9,8 / 10

Népszerűségi index

A népszerűségi index az adott vállalatra vonatkozó értékelések számát jelenti az adott iparágban a legtöbb véleményt szerző vállalat által írt értékelések maximális számához viszonyítva. Így a legtöbb véleményt szerző vállalkozás a népszerűségi faktor 10 pontját kapja meg. Ennek az összegnek a felével rendelkező vállalkozás 5 pontot kap.
Az Ön cége szerepel a listán?
Kapja meg a hirdetéseinket
Lépjen kapcsolatba velünk
Bright Side Solutions sp. z o. o. sp. k.
ul. Ruska 22
50-079 Wrocław
Polonia

contact@top100ofhungary.eu
Hívjon minket
+363 033 425 71

Jelentkezzen be

a díjazott profil eléréséhez
Elfelejtette a jelszavát?
Jelszóemlékeztető e-mail küldése.