Ön itt van Főoldal Fogászat Meditum dental fogorvosi rendelő
TOP 100 OF HUNGARY: 2022
9.5Végső értékelés
10Elégedettségi index
5 - googleMaps
5 - facebook
8.2Népszerűségi index
96 Értékelések - googleMaps
12 Értékelések - facebook
Meditum Dental Fogorvosi Rendelő
+36 20 403 8968
Margit körút 38a
1025 Budapest
Hétfő
8:00–20:00
Kedd
8:00–20:00
Szerda
8:00–20:00
Csütörtök
8:00–20:00
Péntek
8:00–20:00
Teljes körű fogászati kezelések a környék legjobbra értékelt fogászati rendelőjében! Fogtömések, gyökérkezelések, fogpótlások, implantátumok. Fogkőeltávolítással és fogfehérítéssel megtisztulhatnak, újra fehéren csilloghatnak a fogai. Természetesen gyermek fogászati kezelések, valamint fogszabályozás is elérhetőek nálunk. Jelentkezzen be hozzánk és garantáljuk, hogy új, csillogó mosollyal ajándékozzuk meg!

Interjú a díjazottal

Az interjú időpontja: 03.10.2022

Meditum Dental Fogorvosi Rendelő

Kocsmáros Anita

Emese: TOP 100 of Hungary egy olyan toplista, amely elsősorban a vásárlói véleményeket és a résztvevő vállalkozások népszerűségét veszi figyelembe. El tudná árulni, hogy mi a titka annak, hogy a vállalkozása egy ennyire jó hírnevet szerzett ebben az iparágban?

Anita: Emberszámba vesszük a pácienseinket és maximális figyelmet kapnak tőlünk. Emellett, egy családias, barátias légkört teremtünk meg, amelyben mindenki jól érzi magát, mert ugye ez a legfontosabb. Természetesen a szakmai tudásra is nagy figyelmet fordítunk, az ügyfél minőségi munkát kap. Még egy pozitívum, az a Loyalty Program, amit nagyon kedvelnek az ügyfelek.

Emese: A TOP100 egy nemzetközi projekt - toplistáink nagyon részletesen készülnek -, így ebben a rangsorban jelen lenni nem könnyű feladat. Viszont azt is tudjuk, hogy egy ilyen magas szintű szolgáltatás fenntartása sok erőfeszítést igényel a mindennapi munkában, ezt Ön is alátámasztja?

Anita: Igen, alátámasztom. Jelenleg most az árakon dolgozunk, hogy a legmegfelelőbb árakat tudjuk biztosítani pácienseknek, a megfelelő szolgáltatásért.

Emese: A legnépszerűbb véleménynyilvánító oldalakon rendkívüli jó értékeléssel rendelkezik, ami kivételes pontszám az Ön iparágán belül. Hogyan tudja ennyire jól kiszolgálni minden ügyfelét?

Anita: Számunkra nagyon fontos a családias környezet és a tisztaság, hisz egy rendelőnek patyolat tisztának kell lennie. Emellett nagyon sokat hirdetünk, népszerűsítjük a rendelőt. A kollégáknak is mindig azt mondom, hogy mindig az a fontos aki ott ül a székben, és mindenkinek egyenlő bánásmódban kell részesülnie. A motivációmat a pozitív visszajelzésekből nyerem és az elégedett mosolyokból.

Emese:  A Top 100 of Hungary egy adott iparágon belüli legsikeresebb 100 vállalat listája Magyarországon. Kérem mondja el, hogy sikerült elérni ezt a helyezést a jelenlegi piacon?

Anita: Nálunk az első konzultáció során szembesítjük a pácienst azzal, hogy milyen esetleges problémák vannak a fogaival, és ezután teljes mértékben ő dönti el, hogy ő az adott problémák orvosolásával él vagy sem. Szeretem azt, amikor az ember boldogan jön be és boldogan távozik tőlünk.

Emese: Top 100 of Hungary éves toplista. Milyen jövőbeli tervei vannak?

Anita: Rengeteg tervünk van. Főként bővülni akarunk, új eszközöket beszerezni, emellett jobban szeretnénk alkalmazni a környezettudatos módszereket, természetesen most is alkalmazzuk, viszont ezt még jobb szintekre emelni. Szeretnénk megszüntetni a papírt és ezáltal digitalizálni az ambuláns lapokat. Fontos számunkra a környezet, ezért szeretnénk részt venni egy fa ültetési akcióban.

Emese:  Kérem jelezze, hogy elégedett-e a 2022-es TOP 100 of Hungary-ban való jelenlétével? Mit szeretne közvetíteni az ügyfelei felé? Elvégre ez az ők választásuk.

Anita:  Nagyon szépen köszönöm nekik az eddigieket, és bízom benne, hogy ezentúl is visszajönnek.

Ön ennek a cégnek a tulajdonosa?

Önnek állítottuk össze.
Kattints ide
"Gratulálunk a nyertesnek!"
A bemutatott cég a Top 100 of Hungary verseny győztese a(z) Fogászat kategóriában. Az iparág 100 legjobb vállalata közé tartozik az országban.
Tekintse meg az iparág többi vállalatát
Értékelési szempontok

Elégedettségi index

A véleményindexet az összes internetes portál értékelésének súlyozott átlagaként számítjuk ki. Például, egy vállalat 10 értékelés alapján 4/5 pontot kapott az A portálon, a B portálon pedig 90 értékelés alapján 5-ből 5-ös értékelést ért el. Ezek alapján az általunk kiszámított véleménymutató a következő:
(4 / 5,10,5 / 5,90) / 100 = 9,8 / 10

Népszerűségi index

A népszerűségi index az adott vállalatra vonatkozó értékelések számát jelenti az adott iparágban a legtöbb véleményt szerző vállalat által írt értékelések maximális számához viszonyítva. Így a legtöbb véleményt szerző vállalkozás a népszerűségi faktor 10 pontját kapja meg. Ennek az összegnek a felével rendelkező vállalkozás 5 pontot kap.
Az Ön cége szerepel a listán?
Kapja meg a hirdetéseinket
Lépjen kapcsolatba velünk
Bright Side Solutions sp. z o. o. sp. k.
ul. Ruska 22
50-079 Wrocław
Polonia

contact@top100ofhungary.eu
Hívjon minket
+363 033 425 71

Jelentkezzen be

a díjazott profil eléréséhez
Elfelejtette a jelszavát?
Jelszóemlékeztető e-mail küldése.